Fysisk træning

 
Sportscollege Horsens tilbyder i forbindelse med morgentræningen adgang til ekspertbistand omkring fysisk træning i form af en fysisk træner til elever der er tilmeldt Sportscollege Horsens.
 
Ved morgentræningen vil den fysiske træner med udgangspunkt i styrketræningslokalet, være til rådighed for udøvere og morgentrænere for sparring og planlægning af fysisk træning.
 
Sparring og planlægning af den fysiske træning tager udgangspunkt i udøvernes alder, kompetencer, idrætsgren og sæson, for at sikre en relevant fysisk træning, der vil give udøverne de bedst mulige betingelser for at udvikle deres talent og nå deres sportslige mål.
 
Den fysiske træner arbejder tilmed på at sikre den røde tråd mellem klubtræning og morgentræning, samt for at skabe en fælles platform for sparring mellem eliteklubberne, Talent-Idrætsklasserne (7.- 9. årgang) og Sportscollege Horsens.
 
Kontaktoplysninger vedr. fysisk træning jf. Team Danmark aftalen:
Minna Haarbo
Fysioterapeut
Tlf.: 53 50 29 19
Minna er tilknyttet Sportscollege Horsens som fysioterapeut, og sørger for at behandle og forebygge skader hos talenterne på Sportscollege.
Sportscollege Horsens, c/o Learnmark Horsens | Stadionsvej 2, 8700 Horsens  | Tlf.: 42 12 72 70