Fodbold

 
Alle akademispillere i AC Horsens der går på en ungdomsuddannelse i Horsens, betaler via deres kontingent til Sportscollege Horsens.

De to-tre år hvor man går på en ungdomsuddannelse i Horsens er akademispillere i AC Horsens en del af Sportscollege Horsens.

Man kan som fodboldspiller i AC Horsens få fodboldtræning på skoleskemaet 4 gange om ugen, hvis man vælger HHX, marketingslinjen på Learnmark, Stadionsvej.

AC Horsens anerkender at der er frit uddannelsesvalg for alle, og prøver at lave aftaler med øvrige ungdomsuddannelser om frihed til fodboldtræning i skoletiden.

Øvrige fodboldspillere der ikke er en del af AC Horsens:
Du kan godt ansøge om at blive en del af fodboldlinjen. Du får mulighed for fodboldtræning mandag og onsdag morgen i første skolemodul på allerhøjeste niveau.

Du skal indgå i en U-17 trup der spiller i den bedste danske liga. Dvs. vi forlanger et sportsligt niveau der matcher truppen. Synes du at du har sådant et niveau og rigtig gerne vil prøve dit talent af blandt de bedste fodboldspillere på årgangen, så send en ansøgning.

Du vil blive indkaldt til 2 prøvetræningspas efter 1. marts. Efter de 2 træningspas gives der en vurdering på om du kan deltage i træningen efter sommerferien.

Pris for 1 år på fodboldlinjen: kr. 8.900.
Betales i 3 rater:
September: 3.000 kr.
November: 3.000 kr.
Februar: 2.900 kr.

Prisen inkluderer:
- Træning på allerhøjeste niveau 2 gange om ugen i alle skoleuger.
- Træningstøj og håndklæde – til ejendom når sæsonen er slut.
- Tøjvask. Alt træningstøj og håndklæde vaskes og tørres og ligger klar til næste træning.
- Sportspsykologiske forløb. Afvikles i morgentræningstiden.
- Gratis adgang til styrketræningsfaciliteter i Forum Horsens.
- Adgang til fysioterapeut.
 
Kontaktpersoner:
AC Horsens
Claus Troelsen (Head of Coaching)
Sportscollege Horsens, c/o Learnmark Horsens | Stadionsvej 2, 8700 Horsens  | Tlf.: 42 12 72 70