E-sport

 
I et samarbejde mellem Sportscollege Horsens, AC Horsens og Horsens Esport, tilbyder parterne tilsammen en samlet løsning til unge, der ønsker at udvikle deres talent indenfor esport og tage en gymnasial uddannelse.

På esportslinjen får du undervisning i enten League of Legends, Counterstrike eller FIFA, hvor du vil styrke dine egne færdigheder, men vigtigst af alt din kommunikation, din evne til at spille på hold og din taktiske forståelse i pressede situationer.

Skolerne stiller esportsudstyr til rådighed i form af computer, skærm, bord og stol. Du vil selv skulle medbringe egen mus, tastatur og headset.

De unge på uddannelsen vil også modtage fysisk træning som en del af morgentræningen mandag og onsdag morgen. Den fysiske træning er en vigtig faktor for et stærkt mentalt helbred, ligesom den fysiske træning skal virke skadesforebyggende for eksempelvis skader i hænder og håndled.

For at blive optaget på linjen, skal du være optaget på en af linjerne, der giver mulighed for esportsundervisning på enten Learnmark Horsens, Horsens Gymnasium eller Horsens Statsskole. Derudover skal du ansøge om en af elitepladserne på esportslinjen, hvor du vil blive bedømt på din rank i dit respektive spil. De udvalgte ud fra deres rank, vil blive inviteret til en optagelsesprøve inden optagelsen er godkendt.

Det præciseres, at du både skal være sikret en plads på uddannelsesstedet samt på esportslinjen, for at blive optaget!

Der vil være 15 pladser til både League of Legends og Counterstrike, og der vil være 10 pladser til FIFA.
 
Pris:
Prisen for at gå på E-sports linien er 4.000,- + moms pr. skoleår. Faktura fremsendes af AC Horsens, der udbyder e-sports linien. 

Kontakt:
Jamie Murphy
AC Horsens/Esport Horsens
 
Daglig leder Sportscollege Horsens
Torben Knudsen
Sportscollege Horsens, c/o Learnmark Horsens | Stadionsvej 2, 8700 Horsens  | Tlf.: 42 12 72 70